Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Lach met M.A.T.S. met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid van deze informatie kan echter niet worden ingestaan. Lach met M.A.T.S. verstrekt door middel van deze website enkel informatie over diensten die door Lach met M.A.T.S. worden aangeboden. Wijzigingen op deze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Lach met M.A.T.S. heeft met deze website als doel het verstrekken van informatie en het maken van promotie. Er kunnen in welke vorm dan ook nooit rechten worden ontleend op basis van de op deze website gedane uitspraken of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Lach met M.A.T.S. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het niet goed functioneren van deze website. Tevens aanvaardt Lach met M.A.T.S. geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden vermeld in de opgenomen informatie van deze website.

Lach met M.A.T.S. is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website via het internet worden verzonden.

Verwijzingen naar andere sites die niet door Lach met M.A.T.S. worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Lach met M.A.T.S. kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze sites wordt dan ook afgewezen.